Efesto Lasbedrijf

Bordessen zoals u ze wilt

U zoekt een bordes, loopbordes of bordestrap? Dan bent u bij Efesto aan het goede adres. Uit RVS, staal of aluminium maken wij voor u een bordes op maat.

Bordessen
Een trap wordt soms onderbroken door een bordes. De naam overloopbordes spreekt voor zichzelf. Een tussenbordes of een bordes onderbreekt twee traparmen of steken van een trap. Vaak verandert de trap door een bordes van richting, zoals bij een hoekbordes. Hierbij maakt de trap een draai van negentig graden. Bij een dubbel hoekbordes zijn dit twee trappen met dezelfde draai. Wordt de trap onderbroken door één of meerdere bordessen, dan heet dit een bordestrap.

Wilt u twee werkgebieden met elkaar verbinden, dan kan een loopbordes uitkomst bieden.

Lees meer over loopbordessen


Heeft u al een bestaande inrichting, maar ontbreken hieraan nog de juiste tussenplateaus? Efesto kan voor u bordesroosters realiseren die de veiligheid van uw medewerkers verder vergroot.

Lees meer over bordesroosters


Heeft u andere plannen, waarbij bijvoorbeeld twee verdiepingen in uw bedrijf met elkaar verbonden moeten worden? Wij kunnen voor u een bordestrap realiseren, compleet met leuningen en volledig op maat gemaakt.

Lees meer over bordestrappen


Bekijk hieronder voorbeelden van projecten of kijk in het menu onder 'Projecten' voor een totaaloverzicht.

Bordessen

12 foto's

Bekijk fotoboek =>

Noorderbaan 19-21 Biddinghuizen

0321-332358
© Efesto Lasbedrijf | Realisatie: Sybit | Software Op Maat