Efesto Lasbedrijf

Welkom bij Efesto

Efesto Lasbedrijf is een bijzonder flexibel werkend bedrijf. We kunnen bijna alles vervaardigen wat u wilt. Het kan gaan om enkele stuks of om kleine series.

Op de hoogte blijven van onze actuele projecten en werkzaamheden?

 Volg ons op Facebook

Wat doen wij?
Heeft u een andere wens, bijvoorbeeld een bordes, trap of sierhekwerk? Wij kunnen u van dienst zijn. Naast deze producten hebben we al diverse maatwerkoplossingen voor onze klanten bedacht en uitgevoerd. Tralies voor ramen als inbraakbeveiliging, de constructie voor het verbouwen van een huis of bedrijfspand, een balkonhekwerk of oprijplaat. Wat u verzint kunnen wij uitvoeren. Van tekening tot montage. Laat u inspireren en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Verken ons bedrijf en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen


Onze werkplaats
Wij beschikken over een reeks machines voor metaalbewerking. Door bewerkingen te combineren, realiseren wij veelzijdige oplossingen in opdracht van bedrijven of rechtstreeks voor consumenten.

Zoekt u als bedrijf een betrouwbare partner die uw metaalbewerkingen kan uitvoeren? Neem dan een kijkje bij het onderdeel 'Onze werkplaats'. Daarin staat uitgebreid beschreven welke machines wij hebben.

Bekijk ons machinepark


Contact
Geregeld komt de klant met een idee, schets of tekening. Van hieruit wordt in overleg met de klant bekeken wat de mogelijkheden zijn om een product te vervaardigen. Of het gaat om een staalconstructie of een designtrap (en alles daartussenin), bij Efesto bent u bij het juiste adres!

Wilt u met ons in contact komen? Vraag dan meer informatie aan of maak direct een afspraak.

Klik hier voor onze contactgegevens

Noorderbaan 19-21 Biddinghuizen

0321-332358
© Efesto Lasbedrijf | Realisatie: Sybit | Software Op Maat