Efesto Lasbedrijf

Transportwagens op maat

U zoekt een bedrijf dat ook transportwagens maakt? Efesto levert een transportwagen of plateauwagen in het gewenste materiaal.

Een transportwagen is onontbeerlijk in productiebedrijven. Uw werknemer vervoert hiermee onder andere zware producten. Alleen een hulpmiddel? Nee, uw werknemer en ook u bent erg te spreken over deze wagens, want hiermee ontlast u ook het fysieke gestel van uw werknemers.

Transportwagens kunnen de interne logistiek van uw bedrijf sterk verbeteren. Zeker wanneer deze op maat gemaakt zijn voor uw productieproces. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van een zogenaamde 'rijdende bok'. Deze op maat gemaakte wagen kan worden gebruikt vanaf het begin van uw productieproces. De producten worden hierop gelegd, zodat deze rijdend naar de volgende stap in het productieproces kunnen worden gebracht, om daar de volgende handeling te ondergaan.

Lees meer over rijdende bokken


Heeft u geen productieproces waarbij het product steeds op hetzelfde interne transportmiddel kan worden gelegd (zie rijdende bokken)? Dan kan op bepaalde plaatsen in uw bedrijf de inzet van een handwagen nog steeds uitkomst bieden. Efesto maakt voor u handwagens op maat in verschillende materialen.

Lees meer over handwagens

Noorderbaan 19-21 Biddinghuizen

0321-332358
© Efesto Lasbedrijf | Realisatie: Sybit | Software Op Maat