Efesto Lasbedrijf

Trappen in alle soorten en maten

De makkelijkste en goedkoopste manier om van de ene verdieping naar de andere te komen, is door gebruik te maken van een trap. Alleen uw huis, bedrijfspand of andere locatie is echter niet standaard. Zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen kan het praktisch zijn juist die perfecte trap te laten maken.

In Efesto heeft u hierin een betrouwbare en veelzijdige partner. Wij maken trappen voor tal van bedrijven en particulieren. Binnen of buiten, eenvoudig (praktisch) of juist tot in de finesses afgewerkt.

De trappen die wij maken zijn meestal gebaseerd op een metalen constructie. Afhankelijk van uw wensen kiezen we vervolgens voor houten treden of metalen treden, al dan niet met profiel. Diverse bedrijven en particulieren maken al jarenlang met plezier gebruik van door ons op maat gemaakte trappen. Voor in het kantoorpand, productieruimte of woonhuis.

Lees meer over bedrijfstrappen


Kooiladders
Het op een veilige manier bereiken en verlaten van een dak is belangrijk. Efesto realiseert voor ieder gebouw de juiste kooiladder. Daarmee kunt u met een veilig gevoel uw medewerkers hoogten laten betreden. Desgewenst breiden we deze uit met bordessen of andere op- of afstap toepassingen.

Lees meer over kooiladders


Een trap hoeft natuurlijk niet altijd tot in de puntjes gepolijst te zijn. Soms is het vooral belangrijk dat deze praktisch, stevig en duurzaam is. Bijvoorbeeld om te dienen als brandtrap of vluchttrap. Wij kunnen met u mee denken en voor uw bedrijf (of woning) een brandtrap of vluchttrap realiseren.

Lees meer over brandtrappen en vluchttrappen


Bekijk hieronder voorbeelden van projecten of kijk in het menu onder 'Projecten' voor een totaaloverzicht.

Trappen

43 foto's

Bekijk fotoboek =>

Kooiladders

6 foto's

Bekijk fotoboek =>

Noorderbaan 19-21 Biddinghuizen

0321-332358
© Efesto Lasbedrijf | Realisatie: Sybit | Software Op Maat